1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. CLK Enerji`ye İletişim Danışmanı

CLK Enerji`ye İletişim Danışmanı

Enerji Günlüğü - CLK Enerji Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine, ekonomi ve enerji haberlerinin deneyimli ismi Melis Kobal getirildi.Cengiz, Kolin...

CLK Enerji`ye İletişim Danışmanı

Enerji Günlüğü - CLK Enerji Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine, ekonomi ve enerji haberlerinin deneyimli ismi Melis Kobal getirildi.

Cengiz, Kolin ve Limak gruplarının enerji ortaklığı CLK Enerji'de Kurumsal İletişim Birimi'ne yeni bir atama yapıldı.

CLK Enerji Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine, medyadan bir isim, ekonomi ve enerji haberleriyle tanınan Melis Kobal getirildi.

Meslek hayatına 2001 yılında NTV Haber Merkezi'nde muhabir olarak başlayan Melis Kobal, 2005-2011 yıllarında CNBC-e’de muhabirlik yaptı. Özellikle enerji haberlerinde uzmanlaşan Kobal, kriz döneminde yaptığı Krize Direnen Kentler programıyla Ekonomi Gazetecileri Dernegi tarafından ‘En İyi TV Gazetecisi Ödülü'ne layık görüldü.

Bir dönem CNBC-e'nin Londra muhabirliğini de üstlenen Melis Kobal, 2008’de ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından "Geleceğin Genç Lideri" seçilerek ABD'de eğitim aldı.

Daha sonra Türkiye'de yayına hazırlanan Katar Merkezli El Jazeera ekibine katılan Melis Kobal, Arapça ve İngilizce yayın yapan bu kurumun Doha'daki merkezinde de çalıştı.

Melis Kobal, bir süre Cine5 ekranlarında yayınlanan 'Benim Param' programını da hazırlayıp sundu.

1982 doğumlu Melis Kobal, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (Burslu) Bölümü mezunu. Yüksek lisans eğitimini London School of Economics 'Avrupa Politik Ekonomisi (Burslu) Bölümü'nde tamamlayan Kobal, Bahçeşehir Üniversitesi'nde de AB İlişkileri Yüksek Lisans (Burslu) programını tamamladı. 

... 

Önceki ve Sonraki Haberler