1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Çorlu’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Çorlu’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Türkiye Petrolleri AO'nın Tekirdağ'daki Vakıflar-O10 Lokasyonu ile Trakya Cam Sanayi arasında planlanan...

Çorlu’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Türkiye Petrolleri AO'nın Tekirdağ'daki Vakıflar-O10 Lokasyonu ile Trakya Cam Sanayi arasında planlanan doğal gaz boru hattı için gerekli olan taşınmazların kamulaştırıldığını duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete’de yayınlanan ilanında,Türkiye Petrolleri AO'nın Tekirdağ'da sahip olduğu ARİ/TPO/5213 hak sıra numaralı petrol işletme ruhsat sahasında yer alan Vakıflar-O10 Lokasyonu ile Trakya Cam Sanayi arasında planlanan doğal gaz boru hattı için gerekli olan, ancak arazi maliklerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Çorlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin acele el koyma kararı bulunan Çorlu ilçesi Vakıflar Köyü Bademlik mevkiindeki toplam 1.014.55 metrekare arazinin istimlakine karar verildiği duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler