1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Corporate Resource BV, Trakya'daki bazı petrol hisselerini devretti

Corporate Resource BV, Trakya'daki bazı petrol hisselerini devretti

Enerji Günlüğü - Corporate Resource BV, Tekirdağ ve Kırklareli'deki bazı petrol arama ve işletme ruhsatlarının belli hisselerini Statoil Banarlı Turkey...

Corporate Resource BV, Trakya'daki bazı petrol hisselerini devretti

Enerji Günlüğü - Corporate Resource BV, Tekirdağ ve Kırklareli'deki bazı petrol arama ve işletme ruhsatlarının belli hisselerini Statoil Banarlı Turkey BV'ye devretti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, devir işlemlerini kabul ettiğine dair kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, Hollanda merkezli Corporate Resources BV’nin Tekirdağ ve Kırklareli illeri sınırları içindeki AR/CBV/K/F18-C ve AR/CBV/K/F19-d1,d4 pafta no.lu 2 petrol arama ruhsatının yüzde 50'şer hissesinin Statoil Banarlı Turkey BV'ye devredilmesi kararlaştırıldı.

Yine, Corporate Corporate Resources B.V., Tekirdağ ili sınırları içerisinde Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation ve Pinnacle Turkey Inc. ile müştereken sahip olduğu İR/TGT-PIN-CBV/2926, ARİ/TGT-PIN-CBV/3734–5122 ve ARİ/TGT-PIN-CBV/3659 hak sıra no.lu işletme ruhsatlarının her birindeki yüzde 40’ar hissesinin tamamı da Statoil Banarlı Turkey BV’ye devredildi.

Ayrıca, Corporate Resources BV’nin Tekirdağ ile Kırklareli sınırları içindeki Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation ve Pinnacle Turkey Inc. ile müştereken sahip olduğu AR/TGT-PIN-CBV/K/F17-c2, c3 ve AR/TGT-PIN-CBV/K/F18-d1,d2, d4 pafta no.lu 2 adet petrol arama ruhsatının her birindeki yüzde 40’ar hissesinin tamamı da Statoil Banarlı Turkey BV’ye devredildi.

Önceki ve Sonraki Haberler