1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. CT Power’ın depoladığı güneş elektriği Solar-Log ™ile izlenecek

CT Power’ın depoladığı güneş elektriği Solar-Log ™ile izlenecek

Alman RCT Power’ın depoladığı güneş elektriği İsviçreli Solar-Log ™ile izlenerek sorun ve değişiklikler hızlı ve özel bir şekilde ele alınabilecek.

CT Power’ın depoladığı güneş elektriği Solar-Log ™ile izlenecek

Enerji Günlüğü - Alman RCT Power’ın depoladığı güneş elektriği İsviçreli Solar-Log ™ile izlenerek sorun ve değişiklikler hızlı ve özel bir şekilde ele alınabilecek.

Güneş enerjisi ile üretilen elektriğin öz tüketimde esneklik ve verimlilik anahtar nokta. Alman RCT Power şirketi ve İsviçre merkezli uluslararası enerji ve altyapı şirketi BKW AG ve bağlı ortaklığı Solare Datensysteme GmbH (Solar-Log™) işbirliğiyle akıllı batarya depolaması profesyonel enerji yönetimi ile buluşuyor. RCT Power şirketinin verimlilik alanında ödül alan depolama sistemleri artık Solar-Log™ ile uyumlu hale getirildi. Böylece depolanan güneş elektriği anlık olarak izlenebilecek. İki şirket, müşterileri için hazırladıkları özel kombinasyon paketlerini yakın gelecekte satışa sunacak. 

MÜŞTERİLERE KOORDİNELİ ÇÖZÜMLER SUNULUYOR

Solar-Log ™ Global Koordinasyonu Markus Grünwald konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “RCT Power Storage ile iletişim kurabildiğimiz için mutluyuz. Enerji yönetim sisteminin fotovoltaik sistemin tüm bileşenleriyle uyumlu olması önemlidir. Bu şekilde müşterilere en uygun koordineli çözümler sunulabiliyor” dedi.

BİR BAKIŞTA İHTİYAÇ DUYULAN TÜM BİLGİLER EDİNİLEBİLİYOR

RCT Power GmbH Genel Müdürü Thomas Hauser ise “Batarya depolamalarımızı Solar-Log ™ sistemi ile izleyerek müşterilerimiz fotovoltaik elektriğinin depolanması hakkında ihtiyaç duydukları tüm bilgilere bir bakışta sahip olabiliyorlar. Bireysel değişiklikler veya sorunlar hızlı ve özel bir şekilde ele alınabiliyor” açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler