1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle EDAŞ`ta peşin ödemeye faiz yok

Dicle EDAŞ`ta peşin ödemeye faiz yok

Enerji Günlüğü - Bugün itibariyle resmen İşkaya-Doğu Ortak Girişim Grubu'na devredilecek olan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, geçmiş dönem...

Dicle EDAŞ`ta peşin ödemeye faiz yok

Enerji Günlüğü - Bugün itibariyle resmen İşkaya-Doğu Ortak Girişim Grubu'na devredilecek olan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, geçmiş dönem faturalarındaki ana para borçlarını tek seferde ve peşin ödeyen abonelere faiz ve gecikme bedeli uygulamayacak. 

İşkaya-Doğu Ortak Girişim Grubu'na devredilen Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, abonelere geçmiş dönem borçlarını tek seferde ödemeleri halinde faiz uygulamayacak. "Geçmiş dönem elektrik faturanızı peşin ödeyin faiz ödemeyin" başlıklı kampanya, yerel medya kuruluşlarına verilen ilanların yanı sıra, bilboard ilanlarıyla duyuruluyor. 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya çerçevesinde, geçmiş dönem elektrik faturalarındaki ana borcu peşin ödeyenlerden faiz ve gecikme bedeli alınmayacak.

Kampanya şartları şöyle: 

- Kampanyadan yararlanabileck aboneler, ana parayı peşin ödemek kaydıyla gecikme bedeli ödemeyecek.

- Kampanya, 31 Temmuz 2013 tarihine kadar geçerli olacak.

- Taksitlendirme talebinde bulunanlar bu kampanyadan yararlanamayacak.

- Ancak 100 bin TL ve üzerindeki alacaklar için, risklerin ortadan kaldırılmasını sağlayacak teminatların alınması, alacakların en az yüzde 35'inin peşin ödenmesi şartıyla, yetkilendirilmiş komisyon marifetiyle borçlar yeniden yapılandırılabilecek.

- Ancak yeniden yapılandırmanın vadesi, 31 Aralık 2013 tarihini geçmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler