1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Diyadin Jeotermal’in hisselerinin yarısı satılarak özelleştirilecek

Diyadin Jeotermal’in hisselerinin yarısı satılarak özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Ağrı İl Özel İdaresininDiyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş.’de sahip olduğu 2.550 adet hissesi, “Kapalı Teklif Usulü”...

Diyadin Jeotermal’in hisselerinin yarısı satılarak özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Ağrı İl Özel İdaresininDiyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş.’de sahip olduğu 2.550 adet hissesi, “Kapalı Teklif Usulü” ile yapılacak ihale ile satılarak özelleştirilecek.

Ağrı İl Özel İdaresi İl Encümeni (İhale Komisyonu) Başkanlığının ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İlana göre, Ağrı İl Özel İdaresinin ortağı bulunduğu, Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş.’nin toplam 5.000 adet (%100) olan hisselerinden 4.020 adedi (toplam şirket hisselerinin %80,40’ı) Ağrı İl Özel İdaresi’ne ait olup, bu hisselerden (toplam şirket hisselerinin %51’ne, Ağrı İl Özel İdaresi’nin Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş.’deki toplam hisse payının %63.4328’ine tekabül eden) 2.550 adet hissesi, aşağıda yazılı muhammen satış bedeli üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ile yapılacak ihale ile satılarak özelleştirilecek.

İHALE TARİHİ 27 KASIM

ihale 27/11/2013 tarihine rastlayan Çarşamba günü saat 10.00’da, İl Encümen Toplantı Odası, Erzurum Cad., T.C. Ağrı İl Özel İdaresi, 04100/AĞRI adresindeyapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadarİl Encümen Toplantı Odası, Erzurum Cad.,T.C. Ağrı İl Özel İdaresi, 04100/AĞRI adresindeİl Encümeni (İhale Komisyonu) sekreterya görevini yapan görevliye sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edilebilecek. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 5000 TL

İhale dosyası ve ilgili dokümanlar, 5,000 TL mukabilinde, Ağrı İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Erzurum Cad.,T.C. Ağrı İl Özel İdaresi, 04100/AĞRI adresinden, hafta içi vemesaisaatleri içerisinde temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler