1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Diyadin OSB'de 57,9 milyon TL'lik yapım işi ihalesi

Diyadin OSB'de 57,9 milyon TL'lik yapım işi ihalesi

Enerji Günlüğü - Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'nde (TDİOSB) keşif bedeli yaklaşık 57,9 milyon TL olan Altyapı, Isıtma...

Diyadin OSB'de 57,9 milyon TL'lik yapım işi ihalesi
Enerji Günlüğü - Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'nde (TDİOSB) keşif bedeli yaklaşık 57,9 milyon TL olan Altyapı, Isıtma ve Elektrik Dağıtım Şebekesi Yapım İşi ihale edilecek.
 
Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kredi desteği ile Ağrı Diyadin TDİOSB Müteşebbis Heyet Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak yapım işi ihalesi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile 17 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile keşif bedeline teklif edilen indirim oranının uygulanması sonucu bulunan toplam sözleşme bedeli üzerinden birim fiyat esaslı sözleşme düzenlenecek.

Geçici ihale teminatı 4 milyon 54 bin 351,45 TL olarak hesaplanan Diyadin TDİOSB Alanı'nındaki yapım işinin süresi 720 gün olarak belirlendi. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler