1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Diyadin Tarımsal OSB için şebeke altyapı ihalesi yapılacak

Diyadin Tarımsal OSB için şebeke altyapı ihalesi yapılacak

Ağrı Diyadin TDİOSB altyapı, jeotermal ısıtma ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işleri için ihale yapacak. 

Diyadin Tarımsal OSB için şebeke altyapı ihalesi yapılacak

Enerji Günlüğü - Ağrı Diyadin TDİOSB altyapı, jeotermal ısıtma ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işleri için ihale yapacak. 

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, içme suyu, yağmursuyu, atıksu ve atıksu paket arıtma tesisi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapımı, altyapı tesislerini muhafaza edecek binaların yapımı, jeotermal ısıtma sistemi ile otomasyon sistemi, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işleri için kapalın teklif usulüyle ihale yapacak. 

Tarım ve Orman Bakanlığının kredi desteği ile gerçekleştirilecek olan proje için 64.061.716,58 TL keşif bedeli ile 1.921.5,5TL geçici teminat belirlendi. 

İhale, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, 09 Kasım 2021, saat 10.00’da, Tarım ve Orman Bakanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 3. Kat Toplantı Salonu, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 161, Çankaya, Ankara adresinde gerçekleştirilecek.

İhale konusu işin 01 Kasım 2022 tarihinde tamamlanmış olması gerekecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler