1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Doğu Karasal Akaryakıt depolama lisansı aldı

Doğu Karasal Akaryakıt depolama lisansı aldı

Enerji Günlüğü - Doğu Karasal Akaryakıt Depolama Anonim Şirketi'ne, akaryakıt depolama lisansı verildi.Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK - Kurul),...

Doğu Karasal Akaryakıt depolama lisansı aldı

Enerji Günlüğü - Doğu Karasal Akaryakıt Depolama Anonim Şirketi'ne, akaryakıt depolama lisansı verildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK - Kurul), Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği çerçevesinde bir şirkete akaryakıt depolama, iki şirkete de madeni yağ lisansı verdi.

Buna göre, Doğu Karasal Akaryakıt Depolama Anonim Şirketi'ne 8 Ocak 2015 tarihinden geçerli olmak üzere, 15 yıllığına depolama lisansı verilmesi kararlaştırıldı.

İKİ YENİ MADENİ YAĞ LİSANSI

Bu arada, Koza Sınai Yağlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne 24 Mart 2015 tarihine kadar, Xenol Petrokimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'ne de 25 Ekim 2023 tarihine kadar madeni yağ lisansı verildi.

İPTAL EDİLEN LİSANSLAR

Öte yandan, EPDK Pamukkale Madeni Yağları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Levent İthalat ve İhracat Limited Şirketi'nin madeni yağ lisanslarını, TBS Denizcilik ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi ile İrfan Kılınç Gıda Tekstil Ambalaj İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin ise ihrakiye teslim lisanslarını iptal etti.

Önceki ve Sonraki Haberler