1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Don’t Look Up iklim mücadelesinin sloganı oldu

Don’t Look Up iklim mücadelesinin sloganı oldu

Ünlü aktör Leonardo di Caprio ve Meryl Streep’in başrollerde oynadığı Don’t Look Up filminin adı, iklim kriziyle mücadele den bir platforma adını verdi. 

Don’t Look Up iklim mücadelesinin sloganı oldu

Enerji Günlüğü - Ünlü aktör Leonardo di Caprio ve Meryl Streep’in başrollerde oynadığı Don’t Look Up filminin adı, iklim kriziyle mücadele den bir platforma adını verdi. 

Abonelik tabanlı bir yayıncı kuruluşun yayınladığı Don’t Look Up filminin başrol oyuncusu Leonardo di Caprio, filmde anlatılan öyküden yola çıkarak kurulan Don’t Look Up İklim Platformu’na destek olmaya çağırdı. 

Bugüne kadar 241.218 kişinin çeşitli yollarla katkıda bulunduğu ve yaklaşık 111 milyon CO2e karbon salımını önleyen Platform, film ekibi ve Count Us In adlı iklim mücadelesi organizasyonunun işbirliğiyle kuruldu. 

Platform öncelikle iklim krizini daha çok konuşulur kılmak ve politikacılara yönelik kamuoyu baskısı oluşturmak amacıyla iletişim projeleri yürütüyor ve sebze tüketimini arttırmak, güneş enerjisinden daha çok yararlanmak, temiz enerjinin promosyonu, enerji tasarrufu, verimlilik konularında çalışmalar yapıyor. 

Başrol oyuncularından Leonardı di Caprio, kendine ait sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak, “İklim kriziyle mücadele edeceksek, katı bilimsel gerçeklerle yüzleşmeli ve harekete geçmeliyiz” dedi ve herkesi Platforma destek vermeye davet etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler