1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. DOSİDER’den Türkiye’deki doğalgaz sektörüne genel bakış

DOSİDER’den Türkiye’deki doğalgaz sektörüne genel bakış

Enerji Günlüğü - DOSİDER, 20’nci yılını yeni logosunun tanıtılacağı ve Türkiye’deki doğalgaz sektörünün genel görünümünün değerlendirileceği...

DOSİDER’den Türkiye’deki doğalgaz sektörüne genel bakış

Enerji Günlüğü - DOSİDER, 20’nci yılını yeni logosunun tanıtılacağı ve Türkiye’deki doğalgaz sektörünün genel görünümünün değerlendirileceği bir toplantıyla kutlayacak. 

1993 yılında Türkiye’deki doğalgaz sektörünün düzenli işlemesini ve gelişmesini sağlamak amacıyla kurulan Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği – DOSİDER, 20’nci yılını 12 Kasım 2013 tarihinde The Marmara Taksim Hotel’de düzenleyeceği bir toplantıyla kutlayacak.Sektörün en önemli yerli ve yabancı sanayi ve ticari kuruluşlarını bünyesinde bulunduran DOSİDER, bu toplantıda yeni logosunun tanıtımını da gerçekleştirecek.

Toplantıda ayrıca ısıtma sektöründe enerji verimli cihazların kullanımı, ömrünü dolduran cihazların değişimi, doğal gaz cihazları kullanımında emniyet faktörleri, doğalgaz kullanımının hava kirliliğinin giderilmesine ve çevre faktörüne katkıları konularında da önemli uyarı ve açıklamalar yapılacak.

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan ve GAZBİR Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan’ın da konuşmacı olarak katılacağı toplantıda DOSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye’de genel olarak enerji sektörünü ve doğalgaz sektörünü değerlendirip sektörün sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşarak geleceğe ilişkin beklentilerini aktaracak.

Önceki ve Sonraki Haberler