1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. DSİ, sınavsız Sözleşmeli Mühendis alacak

DSİ, sınavsız Sözleşmeli Mühendis alacak

Enerji Günlüğü - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü,Ankara, Samsun, Kayseri, Mardin, Aydın, Kastamonu ve Artvin'de istihtam etmek üzere toplam 12 adet...

DSİ, sınavsız Sözleşmeli Mühendis alacak

Enerji Günlüğü - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü,Ankara, Samsun, Kayseri, Mardin, Aydın, Kastamonu ve Artvin'de istihtam etmek üzere toplam 12 adet Sözleşmeli Mühendis alacak.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, sözkonusu ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre DSİ, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puanı esas alınmak suretiyle Ankara'da 2 Kimya Mühendisi, 1 Endüstri Mühendisi, Samsun'da 1 Çevre Mühendisi, Kayseri'de 1 Kimya Mühendisi, Mardin'de 2 Ziraat Mühendisi, Aydın'da 1 Çevre Mühendisi, Kastamonu'da 1 Jeoloji Mühendisi/ Hidrojeoloji Mühendisi,1 Meteoroloji Mühendisi ve Artvin'de 1 Ziraat Mühendisi ve 1 Çevre Mühendisi istihdam edecek.

Uygun şartları taşıyan, fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olan ve 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan alan istekliler başvurularını 20/04/2015 - 27/04/2015 tarihleri arasında elektronik ortamda DSİ resmi internet sitesinde (www.dsi.gov.tr) duyurular bölümünde yayımlanan form, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak yapacaklar.

Sonuçlar, DSİ resmi internet sitesinde (www.dsi.gov.tr) 05/05/2015 tarihinden sonra ilan edilecek, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler