1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege linyit hizmet alacak

Ege linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi,  TRİJEN Tesislerini 15 kişi ile montaj, devreye alma, tamir bakım ve komple çalıştırma hizmeti alacak.TKİ...

Ege linyit hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi,  TRİJEN Tesislerini 15 kişi ile montaj, devreye alma, tamir bakım ve komple çalıştırma hizmeti alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, açık ihale usulü ile ihtiyacı olan 1 (bir) adet hizmet alımı işini ihale edeceğini duyurdu.

Buna göre, 180 takvim günü için E.L.İ. Müessesesi Müdürlüğü TRİJEN Tesislerini, 15 kişi ile montaj, devreye alma, tamir bakım ve komple çalıştırma işi ihale edecek. Hizmet ELİ Müessesesi Müdürlüğü SOMA/MANİSA adresinde yapılacak.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 24 Haziran 2016 saat 14:00'da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odası SOMA/MANİSA adresinde yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı; ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No. 111   45500 Soma / MANİSA, adresinde görülebilecek ve ihale dokümanlarının şartnamelerini 100,00 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günü olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler