1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit kömür taşıtacak

Ege Linyit kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 100 günlüğüne 240 bin ton kömürün taşınması ve boşaltılması hizmeti alacak.TKİ Ege...

Ege Linyit kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 100 günlüğüne 240 bin ton kömürün taşınması ve boşaltılması hizmeti alacak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü'nün ilanına göre, Müdürlüğe ait Dereköy stok sahalarından 240.000 ton kömürün yüklenmesi, Soma Termik Santralının 1-4 Ünitesi (Balcıkapı-Yırcakapı döküm noktalarına) ve 5-6 ünitelerine taşınması ve boşaltılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. 

İhale, 28 Mayıs 2018 tarihinde saat 14.00'da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon odası Soma/Manisa adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı; ELİ Müessesesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No: 111 45500 Soma/ Manisa adresinde görülebilecek ve 150 TL bedelle aynı adreslerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler