1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit üç ayrı hizmet alacak

Ege Linyit üç ayrı hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan lastik tekerlekli yükleyici kiralanması, Eynez YA stok sahalarından...

Ege Linyit üç ayrı hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan lastik tekerlekli yükleyici kiralanması, Eynez YA stok sahalarından kamyonlara kömür yüklenme ve Isı Merkezi Çalıştırılması hizmet alım işleri için ihale açtı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan, 17.775 saat üzerinden Üç adet Lastik tekerlekli yükleyici kiralama ve çalıştırma işi, 17.775 saat üzerinden Üç adet Lastik tekerlekli yükleyici kiralama ve çalıştırma işi ve ELİ Müessese Müdürlüğüne bağlı ısı merkezlerin (yazın 50 kişi kışın 99 kişi) çalıştırılması hizmet alımı işi alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İHALE TARİHLERİ

lastik tekerlekli yükleyici kiralanması İhalesi 6 Mayıs 2014 tarihinde saat 14.00’da; Eynez YA stok sahalarından kamyonlara kömür yüklenme ihalesi 9 Mayıs 2014 tarihinde saat 14:00’da; Isı Merkezi Çalıştırılması ihalesi de 12 Mayıs 2014 tarihinde saat 14:00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma/MANİSA adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale teklifleri ihale tarih ve saatlerine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanları ELİ Müessesesi Müdürlüğü Soma / Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı (1102 no’lu odadan),Ankara ve TKİ Gümrük Şefliği Erzene Mh. 78 Sk. No. 3 D. 4 Bornova / İzmir adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler