1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Ekoyapı`dan YEŞİL RAPİDO Leed Green Associate eğitimi

Ekoyapı`dan YEŞİL RAPİDO Leed Green Associate eğitimi

Enerji Günlüğü - Ekoyapı Dergisi, 27 Eylül 2013 tarihinde CNR EXPO 1. Hall - BEST'13 Fuarı eğitim alanında 'YEŞİL RAPİDO' LEED GREEN ASSOCIATE EĞİTİMİ...

Ekoyapı`dan YEŞİL RAPİDO Leed Green Associate eğitimi

Enerji Günlüğü - Ekoyapı Dergisi, 27 Eylül 2013 tarihinde CNR EXPO 1. Hall - BEST'13 Fuarı eğitim alanında 'YEŞİL RAPİDO' LEED GREEN ASSOCIATE EĞİTİMİ verdi.

Ekoyapı Dergisi'nin, Erke Tasarım işbirliği ile düzenlediği 'Yeşil Rapido' etkinliğinde Yapı sektörünün profesyonelleri ve öğrencilerden oluşan 55 kişilik katılımcı gruba LEED GREEN ASSOCIATE eğitimi verildi.

Ekoyapı Dergisi, "Yeşil Rapido - LEED GREEN ASSOCIATE Eğitimi", Cemil Yaman tarafından, ülkemizde yeşil bina uygulamalarını tasarlayan ve hayata geçiren mimarlık ve inşaat firmalarından seçilmiş kişilere ve bu konuda eğitime önem veren üniversitelerin mimarlık – mühendislik fakültelerinden seçilmiş lisans son sınıf öğrencilerine verildi. Sertifika bedelleri ve organizasyonun tüm masrafı organizasyon tarafından karşılandı.

Yeşil Rapido etkinliğinin ilkinin Platin Sponsorları Eczacıbaşı'nın Vitra Artema markası ve ETY İnşaat olurken; Trakya Cam, Tarkett Zemin Kaplamaları ve Dörken Sistem Altın Sponsor; AKG Gaz Beton, Rehau ve Schüco Gümüş Sponsor olarak etkinliğe destek verdiler.

Ekoyapı Dergisi, Yeşil Rapido etkinliği ile profesyonel çevrede konu ile ilgili farkındalık yaratmak, yeşil yapı üretiminde ihtiyaç duyulan, sertifikalama sürecine katkı sağlayacak malzeme ve uygulamaları tanıma / tanıtmayı amaçladı.

Yeşil Rapido Eğitimleri, 2014 yılı içerisinde de 4 etkinlikle devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler