1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elbistan OSB elektrik şebekesi yaptıracak

Elbistan OSB elektrik şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi'ne ait 1. Etap YG-AG elektrik şebekesi yapım işi ihale edilecek.Kahramanmaraş Elbistan...

Elbistan OSB elektrik şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi'ne ait 1. Etap YG-AG elektrik şebekesi yapım işi ihale edilecek.

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nın ilanına göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Elbistan Organize Sanayi Bölgesine ait, 1. Etap YG-AG elektrik şebekesi yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Sözkonusu iş, sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 30/11/2015 tarihine kadar tamamlanacak.

İhale, 04/08/2015 tarihinde saat 10:00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat Toplantı Salonu Söğütözü - ANKARA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim vermek suretiyle birim fiyat esası üzerinden verilecek. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile keşif bedeline teklif edilen indirim oranının uygulanması sonucu bulunan toplam sözleşme bedeli üzerinden birim fiyat esaslı sözleşme düzenlenecek.

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasında veya Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının Güneşli Mah. Karabağ Cad. No:12 Elbistan/KAHRAMANMARAŞ adreslerinde görülebilecek veya 350 TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasından satın alınabilecek.

Keşif bedeli 1.320.000 TL, geçici teminat bedeli ise 92.400 TL olarak belirlenen ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve Ortak Girişim (iş ortaklığı veya konsorsiyum) ihaleye katılamayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler