1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elektrik ve aydınlatma fuarı Kazakistan’da yapıldı

Elektrik ve aydınlatma fuarı Kazakistan’da yapıldı

Enerji Günlüğü - Orta Asya'nın en büyük uluslararası elektrik, enerji ve aydınlatma fuarı, Kazakistan'ın Almatı şehrinde gerçekleştirildi.Bu sene...

Elektrik ve aydınlatma fuarı Kazakistan’da yapıldı

Enerji Günlüğü - Orta Asya'nın en büyük uluslararası elektrik, enerji ve aydınlatma fuarı, Kazakistan'ın Almatı şehrinde gerçekleştirildi.

Bu sene altıncısı düzenlenen fuar, Almatı’da Baluan Şolak Spor Sarayı’nda yapıldı. Fuarda elektrik ve güvenlik alanındaki son teknoloji ürünler sergilendi. Fuar kapsamında ayrıca seminerlerde düzenlendi.

Fuara ev sahibi Kazakistan’ın yanı sıra Belarus, Bulgaristan, Almanya, Hindistan, İtalya, Polonya, Rusya, Suudi Arabistan, İsveç, Türkiye ve Ukrayna’dan gelen şirketler katıldı.

50’DEN FAZLA YENİ ÜRÜN SERGİLENDİ

Central Asia Electricity World fuarında elektrik tesisat ve malzemeleri, kontrol ölçüm cihazları, elektrik motorları, jeneratörler, pompalar, akümülatörler, aydınlatma armatürleri ve elemanları, acil aydınlatma, güç kaynakları, iletim ve dağıtım elemanları, güneş ve rüzgar enerjisi, elektrik pano, kanal ve bağlantı elemanları başta olmak üzere 50’den fazla yeni ürün sergilendi.

Central Asia Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Mutlu yaptığı açıklamada, ülkede yerli üretim kapasitesinin yok denecek kadar düşük olduğundan dolayı elektrik-enerji ürünleri ihtiyacı ithalat yoluyla karşılandığını ifade ederek bu tür fuarların yeniliklerin tanıtılması adına büyük fırsatlar sunduğunu belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler