1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Elektrikli scooterda Lyft ve Spin işbirliği 

Elektrikli scooterda Lyft ve Spin işbirliği 

ABD’de elektrikli scooter kullanıcıları Spin şirketine ait araçları Lyft uygulamasında Spin scooter'ları kiralayabilecekler. 

Elektrikli scooterda Lyft ve Spin işbirliği 

Enerij Günlüğü - ABDli araç kiralama şirketi Lyft’in mobil uygulamasında Spin şirketinin elektrikli scooterları bir seçenek olarak gösterilecek. 

ABD merkezli kiralık araç şirketi Lyft, ülke genelindeki 60 noktada kullanıcıların elektrikli scooter kiralamalarına olanak tanıyacak bir iş birliğine imza attı. Scooter uygulaması Spin'le anlaşan şirketin uygulamasında artık ABDli elektrikli scoote şirketi Spin’in araçları da yer alacak. Böylece elektrikli scooter kullanıcıları başka bir uygulama indirmeye veya yeni ödeme bilgileri eklemeye gerek kalmadan Lyft uygulamasında Spin scooter'ları kiralayabilecekler ve ödeme yapabilecekler. Kiralanan bir Spin scooter’ın kilidi, QR kodunu tarayarak veya scooter kimlik numarasını girerek Lyft uygulaması aracılığıyla açılabilecek. 

İşbirliği kapsamında Lyft’in yeni servisi ilk olarak Nashville'de hizmete başladı. Hizmet Nashville’in ardından Nisan ayı boyunca 13 şehre yayılacak. Daha sonraki aylarda da ulaşılan pazar sayısı artmaya devam edecek. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler