1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Oscar Ödülleri 2013`e başvurular başladı

Enerji Oscar Ödülleri 2013`e başvurular başladı

Enerji Günlüğü - Her yıl ICCI - Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında verilen Enerji Oscar Ödülleri'nin üçüncüsü için başvuru süreci...

Enerji Oscar Ödülleri 2013`e başvurular başladı

Enerji Günlüğü - Her yıl ICCI - Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında verilen Enerji Oscar Ödülleri'nin üçüncüsü için başvuru süreci başladı. 2 ana kategori altında 8 kategoride ödül verilecek. 

Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansını düzenleyen Sektörel Fuarcılık, ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri ile Türkiye’nin enerji sektöründeki en başarılı santrallerini seçmeye hazırlanıyor. Enerji Sektörüne verilen hizmetleri ve yapılan katkıları desteklemek amacıyla verilen Enerji Oscar Ödülleri, bu alandaki yatırımcıları, projeleri ve hizmetleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Enerji sektörünün Oscar’ları olarak da bilinen ödüller için şirketlerin başvuru süreci başladı. Ödüllere başvuracak şirketler ‘Yenilenebilir Santraller’ ve ‘Termik Santraller’ olmak üzere iki ana kategoride yarışacak. Yenilenebilir Santraller kategorisinde 5, Termik Santraller kategorisinde ise 3 ödül verilecek. Başvurular www.enerjiodulleri.com adresinden yapılabilecek. Başvurular ICCI Enerji Oscar Ödülleri jüri üyeleri tarafından ölçülebilir kriterlere verilecek puanlama sistemi ile değerlendirilip, her kategoride en yüksek puanı alan santrale ödül verilecek.

JÜRİDE KİMLER VAR?

Yarışma için başvuru yapan projeler arasında değerlendirme yapacak ve dereceye girenleri belirleyecek jüri üyeleri de belirlendi. Enerji sektöründe önemli bir deneyime sahip olan ve farklı projeler geliştiren değerli yönetici ve bilim insanlarından oluşan jüri üyeleri şu isimlerden oluştu: Prof. Dr. Beril TUĞRUL (İstanbul Teknik Üniversitesi Enerji Enstitüsü), Doç. Dr. Mustafa TIRIS, (T–Dinamik Enerji), Muzaffer BAŞARAN (Teyo), Dr. Oğuz CAN (Recydia) ve Yasemin ÖRÜCÜ (ETKB Enerji İşleri Genel Müdürlüğü).

ICCI 2013 ENERJİ ÖDÜLLERİ KATEGORİLERİ

Yenilenebilir Santraller

- Rüzgar Santralleri

- Hidroelektrik Santralleri

- Jeotermal Santralleri

- Biyokütle ve Atık Santralleri

- Güneş Santralleri

Termik Santraller

- Doğalgaz Santralleri

- Kömür Santralleri

- Atık Isı Santralleri

Önceki ve Sonraki Haberler