1. HABERLER

  2. MEVZUAT

  3. Enerji uzmanı sınavları gazetelerden duyurulmayacak

Enerji uzmanı sınavları gazetelerden duyurulmayacak

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzmanlık sınavında duyurular tirajı en yüksek beş gazetelerden birinde duyurulmayacak.Enerji ve...

Enerji uzmanı sınavları gazetelerden duyurulmayacak

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzmanlık sınavında duyurular tirajı en yüksek beş gazetelerden birinde duyurulmayacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın ilanına göre, 6/3/2012 tarihli ve 28225 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzmanlığı Yönetmeliğinin 6 ncı maddesinin birinci fıkrası değiştirildi.

Değişiklik ile, daha önce Türkiye genelinde yayınlanan tirajı en yüksek ilk beş gazetenin en az birinde ve Bakanlık internet sayfasında ilân edilmek suretiyle duyurulan uzmanlık sınav duyuruları artık Resmî Gazete ile Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlık internet adresinde ilân edilmek suretiyle duyurulacak.

Değişiklik sonrası ilgili fıkra şu şekilde düzenlendi:

"Atamada bulunulacak olan kadroların Bakanlıkça belirlenen derece ve sayıları, öğrenim dallarına göre kontenjanları, KPSS puan türleri, asgarî taban puan ve puan sıralamasına göre kaç adayın davet edileceği, yarışma sınavına katılacak olanlarda aranan genel ve özel şartlar, müracaat tarihi, yeri, şekli ve istenecek belgeler, yarışma sınavının yeri, şekli, tarihi, sınav konuları ile ağırlık puanları ve diğer hususlar; sınava başvuru için öngörülen son tarihten en az otuz gün önce, Resmî Gazete ile Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlık internet adresinde ilân edilmek suretiyle duyurulur.”

Önceki ve Sonraki Haberler