1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerjisa Enerji'ye Kurumsal İletişim Direktörü: Göktürk Demirel

Enerjisa Enerji'ye Kurumsal İletişim Direktörü: Göktürk Demirel

Enerjisa Enerji İletişim Grup Müdürü Göktürk Demirel, şirketin Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine atandı.

Enerjisa Enerji'ye Kurumsal İletişim Direktörü: Göktürk Demirel

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji İletişim. Grup Müdürü Göktürk Demirel, şirketin Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine atandı. 

İstanbul Anadolu Yakası, Başkent ve Toroslar Elektrik Dağıtım bölgelerinde 20 milyona yakın kişiye elektrik ulaştıran Enerjisa Enerji'de kurumsal iletişim direktörlüğü görevine atama yapıldı. Bu göreve, şirkette bir süredir İletişim Grup Müdürü konumunda görev yapan Göktürk Demirel getirildi. 
Enerjisa Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Göktürk Demirel, 2004 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Ardından Sabancı Üniversitesi’nde marka yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 
Göktürk Demirel, iletişim alanındaki profesyonel hayatına 2005 yılında başladı. İletişim kariyerinde otomotiv, savunma sanayi ve enerji sektörlerinde çalışan Demirel, 11 yılı aşkın süredir de Enerjisa’da pazarlama ve kurumsal iletişim fonksiyonlarında görev alıyor. 
Son olarak Enerjisa Enerji Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne getirilen Göktürk Demirel, yeni görevinde şirketin kurumsal itibar ve marka yönetimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, dijital iletişim, sosyal medya, kurumsal sosyal sorumluluk, etkinlik ve sponsorluk süreçlerine liderlik edecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler