1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EPDK kadro tazeledi

EPDK kadro tazeledi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda, 6 Daire Başkanlığı ve 1 Başkan Yardımcılığı görevine atama yapıldı.Enerji Piyasası Düzenleme...

EPDK kadro tazeledi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda, 6 Daire Başkanlığı ve 1 Başkan Yardımcılığı görevine atama yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda yaklaşık iki yıldır Başkan Danışmanı olarak görev yapan Hamdi Bildirici EPDK’nın yeni Başkan Yardımcısı oldu. Kurumda diğer Başkan Yardımcılığı görevini ise Mehmet Ertürk yürütüyor. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda yapılan diğer görev değişiklikleri ise şöyle:

Tarifeler Dairesi Grup Başkanı Hacı Ali Ulutaş, Elektrik Dairesi Başkanlığına, Elektrik Dairesi Grup Başkanı Elif Ferdal Karakaş, Kamulaştırma Daire Başkanlığına, Başkan Danışmanı Yılmaz Tamer, LPG Piyasası Daire Başkanlığına, İnsan Kaynakları Dairesi Grup Başkanı Hasan Ilıca,İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına atandı.

Ayrıca Kurumda 1 yıldır Tarifeler Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Hasan Alma, Doğal Gaz Dairesi Başkanlığına atanırken, Tarifeler Dairesi Başkanlığında Grup Başkanı olarak görev yapan Nedim Korkutata, Tarifeler Dairesi Başkanı olarak atandı. 

KADRO TAZELEDİK

Konu ile ilgili bir açıklama yapan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz:“EPDK olarak bir yandan yeni vizyonumuza yönelik çalışmalarımız sürerken bir yandan da kadro anlamında tazelenmeye gittik. Geçmişte ilgili görevleri yapan arkadaşlarımıza gösterdikleri özverili çalışmadan ötürü teşekkür ederim. Kurumsal dinamizmin devamı için bu tip yenilikçi adımları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ben bunu bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Yeni atanan arkadaşlarımızın da görevlerini en iyi şekilde yapacağına inancım tam. Hem Kurumumuz hem de sektörümüz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler