1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK kalite faktörü uygulamasını ödüllendirmeye devam edecek

EPDK kalite faktörü uygulamasını ödüllendirmeye devam edecek

Enerji Günlüğü – EPDK Kalite Faktörü Uygulaması’yla ilgili çalışmalar yürüten şirketleri 2018 yılında da ödüllendirileceğini bildiren bir duyuru...

EPDK kalite faktörü uygulamasını ödüllendirmeye devam edecek

Enerji Günlüğü – EPDK Kalite Faktörü Uygulaması’yla ilgili çalışmalar yürüten şirketleri 2018 yılında da ödüllendirileceğini bildiren bir duyuru yayınladı.

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu, Tedarik Sürekliliği Kayıt Sistemi (TSKS) kurma yükümlülüğü ile ilgili olarak belirlediği 31 Ocak 2017 tarihinin, şirketlerin performansa dayalı ödüllendirilmesiyle ilgili olarak nihai tarih olmadığını bildiren bir değişiklik yayınladı. 

EPDK tarafından yayınlanan “Kalite Faktörü Uygulamasına İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Değişiklik Yapılmasına Dair Usul ve Esaslar”a göre sisteme entegre olmak üzere çalışmalarını 30 Ocak 2017 tarihinden sonra da sürdüren şirketler, performans ödüllendirme süreçlerinden yararlanabilecekler. 

EPDK, şirketlerin TSKS’ye entegrasyonunu hızlandırmak ve nihai kullanıcı memnuniyetini arttırmak amacıyla uygulanan performans iyileştirme çalışmalarını teşvik etmek üzere entegrasyon çalışmaları yürüten kuruluşları ödüllendiren uygulamalar getirmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler