1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK Kurul kararları

EPDK Kurul kararları

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ( EPDK) bazı şirketler hakkında aldığı Kurul kararlarını ilan etti.Bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan...

EPDK Kurul kararları

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ( EPDK) bazı şirketler hakkında aldığı Kurul kararlarını ilan etti.

Bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan ilanlara göre EPDK mevzuata aykırı hareket ettiği tespit edilen 12 şirket ve bayiye Kurul kararı ile para cezası kesti, 10 şirket ve bayiden de yazılı savunma istedi.

12 ŞİRKETE PARA CEZASI

EPDK mevzuata aykırı hareket ettiği tespit edilen 12 şirket ve bayiye Kurul kararı ile para cezası kesti. Buna göre para cezası kesilen şirketler:AKSER AKARYAKIT VE SERVİS İST. İŞL. LTD. ŞTİ, ASOPET Petrol Nakliye Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ltd. Şti, Aydede Petrol Sanayi Nakliyat Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emayağ Madeni Yağ Petrol Ürünleri Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti, ÇağGün Denizcilik Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi, Asman Petrol, Açelya Kozmetik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hedef Akaryakıt ve Petrol Ürünleri Nakliyat Otomativ İnşaat Turizm Gıda Tekstil San. Tic Limited Şirketi, İDİL PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ, Musnak Nak. Petrol Gıda. Tic. Ltd.Şti, Parkoil Petrol Ür. Taş. San. ve Tic.Ltd.Şti. bayii olarak faaliyet gösteren Nesrin ULUSOY firması,TOZKOPARAN AKAR.PET.ÜRÜ.İNŞ.VE NAK.LTD.ŞTİ ve Termopet Akaryakıt Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti.’ninBAY/463-1042/09677 sayılı istasyonlu bayilik lisansı sahibi İhsan Yılmaz.

10 ŞİRKETTEN YAZILI SAVUNMA İSTENDİ

EPDK mevzuata aykırı hareket ettiği tespit edilen 10 şirket ve bayiden yazılı savunma istedi. Yazılı savunması istenen şirketler:

Noya Mühendislik, Ergaz Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Göktaşoğulları Petrol Nakliye İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hedef Akaryakıt ve Petrol Ürünleri Nakliyat Otomativ İnşaat Turizm Gıda Tekstil San. Tic Limited Şirketi, BKD PEYZAJ PETROL ÜRÜNLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Z Petrol Enerji Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ARDA PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Mirbey Lojistik Petrol Tekstil Tarım İnşaat Temizlik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raman Akaryakıt Dağıtım Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ve BAY/939-82/29996 numaralı (08/02/2013 tarihinde sona eren)istasyonlu bayilik lisansı sahibi Bülent ERKAR.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler