1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK’dan bazı elektrik şirketlerine uyarı!

EPDK’dan bazı elektrik şirketlerine uyarı!

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik piyasasında faaliyet gösteren bazı şirketlerden yazılı savunma isterken, bazı şirketlere...

EPDK’dan bazı elektrik şirketlerine uyarı!

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik piyasasında faaliyet gösteren bazı şirketlerden yazılı savunma isterken, bazı şirketlere de ihtarda bulundu.

Buna göre, Ortu Elektrik Üretim ve Tic. Ltd. Şti, Gaziantep OSB Elektrik Üretim AŞ, Yüceyurt Enerji Üretim Tic. ve San. AŞ, Özşah Örme Sanayii AŞ, Bolsu Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. Ltd. Şti, Sason Elektrik Üretim Ticaret ve San. Ltd. Şti, Enerji Elektrik Üretim ve Tic. AŞ, Silen Elektrik Üretim ve Ticaret Ltd. Şti, Silen Elektrik Üretim ve Ticaret Ltd. Şti, Aktaş Grup Elektrik Üretim San. ve Tic. AŞ, Aksiyon Elektrik Üretim ve İnşaat Anonim Şirketi, Taştan Enerji Üretim San. ve Tic. AŞ ve Tekkale Elektrik Üretim Tic. San. AŞ'den yazılı savunma istenmesine karar verildi.

Ayrıca Enersa Elektrik Enerjisi Toptan Satış Limited Şirketi, Mac Elektrik Enerjisi Toptan Satış Anonim Şirketi ve Saon Toptan Elektrik Enerji Satış Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi’nin belirlenen ihlallerin giderilmesi için süre verildi ve ihtarda bulunulması kararlaştırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler