1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPİAŞ Mobile uygulaması hizmete girdi

EPİAŞ Mobile uygulaması hizmete girdi

Enerji Günlüğü – EPİAŞ’ın özgün mobil uygulaması “EPİAŞ Mobile”, kullanıcıya hizmet vermeye başladı. Enerji Piyasaları İşletme Anonim...

EPİAŞ Mobile uygulaması hizmete girdi

Enerji Günlüğü – EPİAŞ’ın özgün mobil uygulaması “EPİAŞ Mobile”, kullanıcıya hizmet vermeye başladı. 

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi (EPİAŞ), Mobil iOS ve android işletim sistemli cihaz kullanıcıları için “EPİAŞ Mobile” uygulamasını hayata geçirdi.

Uygulama sayesinde, EPİAŞ Şeffaflık Platformu verileri, anlık elektrik üretimi-tüketimi, Piyasa Mesaj Sistemi ile santrallerin bakım ve arıza bilgisine kolaylıkla ulaşılabilecek.

EPİAŞ Mobile uygulamasını telefonlarına yükleyen kullanıcılar, duyuru ve bültenler ile güncel özet bilgilere kolaylıkla erişebilecek. Ayrıca istenen raporları favorilere ekleme, uygulama içerisindeki verileri indirme, grafikleri paylaşma imkânı da sunan EPİAŞ Mobile’da, Piyasa Takas Fiyatı hesaplandığında, yeni duyuru ve bülten yayımlandığında bildirim alınabiliyor.

Görüş ve önerileri iletme, çağrı merkezini arama imkânı da sunan EPİAŞ Mobil uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcıları için Apple App Store’dan, Android işletim sistemli cihazlarda, Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler