1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPİAŞ, teknolojik altyapısını güçlendiriyor

EPİAŞ, teknolojik altyapısını güçlendiriyor

Enerji Günlüğü – Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ), şirket için sağlanan hizmet kalitesini arttırarak şirketi daha kurumsal bir yapıya kavuşturmak...

EPİAŞ, teknolojik altyapısını güçlendiriyor

Enerji Günlüğü – Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ), şirket için sağlanan hizmet kalitesini arttırarak şirketi daha kurumsal bir yapıya kavuşturmak için Servicenow Projesini başlattı.

EPİAŞ, şirket için sağlanan hizmet kalitesini arttırmak ve daha kurumsal bir yapıya kavuşmak için Servicenow Projesini başlattığını duyurdu. EPİAŞ içinde ismi “EXIST” olarak belirlenen projenin toplantısında EPİAŞ ve Koçsistem proje yöneticilerinin sunum gerçekleştirmesinin ardından EPİAŞ Genel Müdürü Mustafa Kayırıcı, projenin EPİAŞ’ın kurumsal gelişimine katkı sağlayacağının altını çizdi. Proje, Bilgi Teknolojileri Servis Yönetimi (ITSM), Proje ve Portföy Yönetimi (PPS) ve Bilgi Teknolojileri Operasyon Yönetimi (ITOM) şeklinde 3 evreden oluşuyor. PPS modülü ile talep, proje yönetimi ve yazılım geliştirme süreçleri (SDLC) uçtan uça entegre çalışan bir platforma kavuşacaktır.

Projenin ilk aşaması olan ITSM, 1 Temmuz tarihi itibarıyla, projenin tamamlanma süresi ise 9 ay olarak öngörülüyor. Bu hizmetle birlikte EPİAŞ Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü tarafından şirket için sağlanan hizmetlerin kalitesinin artırılması ve daha da kurumsal bir yapıya kavuşturulması amaçlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler