1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Eskişehir`de elektrik şebekesi yaptırma ihalesi

Eskişehir`de elektrik şebekesi yaptırma ihalesi

Enerji Günlüğü - Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi, ihaleyle elektrik dağıtım şebekesi yaptıracak. İhale sadece...

Eskişehir`de elektrik şebekesi yaptırma ihalesi

Enerji Günlüğü - Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi, ihaleyle elektrik dağıtım şebekesi yaptıracak. İhale sadece yerli katılımcılara açık.

Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, söz konusu OSB'de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın kredi desteğiyle altyapı işi yaptıracak.

Besi OSB'deki yol, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve elektrik dağıtım şebekesi yapımını kapsayan ihale, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulüyle gerçekleştirilecek.

Beylikova TDİOSB alanında yapılacak çalışma 600 gün sürecek. Keşif bedeli 14 milyon 202 bin 366 lira 80 kuruş olarak belirlenen ihalenin geçici teminatı ise 994 bin 165 lira 68 kuruş. İhale, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Eskişehir Yolu 9. Km. 10. Kat Küçük Toplantı Salonu Lodumlu/ANKARA adresinde 10 Mart 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İhaleye katılacak isteklilerin gerçek veya tüzel kişi olması zorunlu. Ortak girişimler (iş ortaklığı veya konsorsiyum) ve yabancı istekliler ihaleye katılamayacak.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler