1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Eti Maden hizmet alacak

Eti Maden hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüenstruman ve cihaz temini, montajı, kablolaması ve çalışır durumda teslimi işi için açtığı...

Eti Maden hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüenstruman ve cihaz temini, montajı, kablolaması ve çalışır durumda teslimi işi için açtığı ihalesini Resmi Gazete’de ilan etti.

İŞİN KAPSAMI

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kırka, Emet, Bigadiç Bor İşletme Müdürlükleri ile Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü için, enstruman ve cihaz temini, montajı, kablolaması ve çalışır vaziyette teslimi İŞİ hizmeti alınacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 21 KASIM

İhale teklifleri, 21 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00’e kadar,EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale,21 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00’daEti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. Afra Sok. No: 1/A Keçiören/ ANKARA adresinde yapılacak.

İhale konusu iş ceza ve yasaklamalarla ilgili hususlar hariç 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara tabi değil.

İhale dokümanı,Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Enerji ve Otomasyon Dairesi Başkanlığı (Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. Afra Sok. No: 1/A Keçiören/ANKARA) Kat:18, 1803 nolu odadan veyawww.etimaden.gov.tr internet adresinden görülebilecek. Doküman200,00 TL (ikiyüz TL) karşılığında satın alınabilecek, posta yoluyla ihale dokümanı satışı yapılmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler