1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ, Afşin-Elbistan B için danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ, Afşin-Elbistan B için danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü- EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Afşin Elbistan B Termik Santralı II. ünite kazan binasında meydana gelen yangın sonrası oluşan hasarın giderilmesi...

EÜAŞ, Afşin-Elbistan B için danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü- EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Afşin Elbistan B Termik Santralı II. ünite kazan binasında meydana gelen yangın sonrası oluşan hasarın giderilmesi ve sistemin devreye alma işlerinin anahtar teslimi yapılması işi ile ilgili danışmanlık hizmetleri sağlanması işi için ihale açtı.

Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ), ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınladı.

DÖKÜMANLAR 236 TL KARŞILIĞINDA ALINACAK

İhaleye katılacak olan firmalar, ihale dökümanlarını İdare’nin adresinde görebilecek ve 236 TL karşılığı EÜAŞ Ticaret Daire Başkanlığı Kat:13 Oda No:19 Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/ANKARA adresinden satın alabilecekler.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 30 ARALIK 2013

Teklifler, 30 Aralık 2013 saat 14.00’e kadar EÜAŞ Ticaret Daire Başkanlığı Zemin Kat C Blok Oda No:C1 Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Çankaya/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İŞİN TESLİMİ VE TARİHİ

İşin süresi Aşama 1 için sözleşme imzalanmasını müteakip 60 takvim günü olacak. Aşama 2’nin süresi yangın sonrası ortaya çıkan hasarın giderilmesi işinin sözleşmesinin imzalanmasından itibaren işin geçici kabulüne kadar olup bu süre yaklaşık olarak 18 (onsekiz) ay olacak.

AFŞİN-ELBİSTAN B TERMİK SANTRALİ TEKNİK ŞARTNAME DÜZENLEMESİNDE SÜRE DÜZELTMESİ

Önceki ve Sonraki Haberler