1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. EÜAŞ Afşin’de tambur kaplama hizmeti alacak

EÜAŞ Afşin’de tambur kaplama hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin-Elbistan A Termik Santrali’ndeki 19 adet tamburun kauçukla kaplanması için hizmet satın alacağını duyurdu.Elektrik Üretim...

EÜAŞ Afşin’de tambur kaplama hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin-Elbistan A Termik Santrali’ndeki 19 adet tamburun kauçukla kaplanması için hizmet satın alacağını duyurdu.

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre EÜAŞ’ın ihtiyacı olan Muhtelif Ebatlardaki 4 Kalemde Toplam 19 Adet Tamburun, Teknik Şartname Esaslarında Kauçukla (Oto Klav Sistemi Sıcak Kaplama) Kaplanması İşi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 3 Şubat 2017 günü saat 14:00’te EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. İhale konusu iş, sözleşme tarihinden itibaren 75 gün sürecek.

Tüm isteklilere açık olan ihale için alınması zorunlu olan ihale dokümanı Çoğulhan Kasabası PK 2 Afşin adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, en az 90 takvim günü olmak zorunda. İsteklilerin tekliflerini ihale saatine kadar İdareye ulaştırmaları gerekiyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler