1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ Çanakkale Çan’da danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ Çanakkale Çan’da danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ Çanakkale Çan’da bulunan kireçtaşı sahaları sondajlı etüt projesi işine ait danışmanlık hizmet alımı işi için ihale...

EÜAŞ Çanakkale Çan’da danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ Çanakkale Çan’da bulunan kireçtaşı sahaları sondajlı etüt projesi işine ait danışmanlık hizmet alımı işi için ihale düzenleyecek. 

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü, Çanakkale ili Çan ilçesi kireçtaşı sahaları sondajlı etüt projesi işine ait danışmanlık hizmet alımı işi için açık ihale usulü ile ihale düzenleyecek. 

İhale 17 Ekim 2018 günü, saat 11.00’de, EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, Nasuh Akar Mah., Türkocağı Cad., No: 2/F-1, Oda No: C-3, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, Nasuh Akar Mah., Türkocağı Cad., No: 2/13, Oda No: 22, Çankaya, Ankara adresinde ücretsiz görülebilecek ve aynı adresten 118 TL karşılığında satın alınabilecek. 

İhale konusu hizmet 180 takvim günü içinde tamamlanacak ve Çanakkale’nin Çan ilçesinde bulunan EÜAŞ’a ait kireçtaşı sahalarında ifa edilecek.

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı, Nasuh Akar Mah., Türkocağı Cad., No: 2/F-1, Oda No: C-1, Çankaya, Ankara adresine verilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler