1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Çayırhan-B Termik Santralı ve Yeraltı Kömür İşletmesi Entegre Projesi Ön Fizibilite Raporu Hazırlanması işine ait danışmanlık...

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Çayırhan-B Termik Santralı ve Yeraltı Kömür İşletmesi Entegre Projesi Ön Fizibilite Raporu Hazırlanması işine ait danışmanlık hizmet alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Çayırhan-B Termik Santralı ve Yeraltı Kömür İşletmesi Entegre Projesi Ön Fizibilite Raporu Hazırlanması işine ait danışmanlık hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu. 

Teslim süresi 90 gün olan iş için ihale 22.06.2016 tarihinde saat: 14:00'de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-1 Çankaya / ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanına http://www.euas.gov.tr/Sayfalar/ihaleler.aspx adresinden ulaşılabilecek ve 118,00-TL (KDV dahil) bedelle satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler