1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) bir adet linyit havza sahasının değerlendirilmesi ve ön fizibilite raporunun hazırlanması için danışmanlık...

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) bir adet linyit havza sahasının değerlendirilmesi ve ön fizibilite raporunun hazırlanması için danışmanlık hizmeti alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) bir adet hizmet alımı yapacağını duyurdu. Buna göre, Tekirdağ-Malkara Linyit Havzası Sondajlı Etüt Projesinin JORC veya N1 43-101 vb. Standartlarda Yönetilmesi-Değerlendirilmesi ve Ön Fizibilite Raporunun Hazırlanması İşine Ait Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihale edilecek.

Teklifler, 17.04.2018 tarihinde saat 11:00’a kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Satın alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı’na verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta ile de aynı adrese gönderilebilecek. İşin süresi, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 540 günü olacak. İhale dokümanı 118 TL karşılığında EÜAŞ Genel Müdürlüğü Satın Alma ve Malzeme Yönetimi Daire Başkanlığı Dış Satın Alma Müdürlüğü’nden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler