1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ eğitim hizmeti alacak

EÜAŞ eğitim hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, SURPAC yazılımı temel eğitimi ve uygulamalı proje eğitimi hizmeti alalacak.Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, maden...

EÜAŞ eğitim hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, SURPAC yazılımı temel eğitimi ve uygulamalı proje eğitimi hizmeti alalacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, maden arama ve modellemede bir bilgisayar yazılımı olan SURPAC yazılımı temel eğitimi ve uygulamalı proje eğitimi hizmet alım işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu.

Teslim süresi 180 gün olan iş için ihale 12 Temmuz 2016 tarihinde saat 10:00'da EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2, Giriş kat, Oda No: C-1 Çankaya / ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanına EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2, Kat: 13, Oda No: 20 Çankaya /ANKARA adresinden ulaşılabilecek ve 18,00-TL (KDV dahil) bedelle satın alınabilecek. İhale dökümanına ayrıca  www.euas.gov.tr adresinden de ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler