1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. EÜAŞ’a ait 5 HES daha özelleştirilecek

EÜAŞ’a ait 5 HES daha özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santralleri özelleştirilecek. Başbakanlık...

EÜAŞ’a ait 5 HES daha özelleştirilecek
Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santralleri özelleştirilecek.
 
Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santrallerinin bir bütün halinde “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemi ile özelleştirilmesine karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı.
 
Yapılacak özelleştirme ihalesi kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.
 
TEKLİFLER İÇİN SON TARİH 24 MART
 
Yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim gruplarının katılabileceği ihale için isteklilerin tekliflerini en geç 24 Mart 2017 saat 17:00’ye kadar İdareye ulaştırması gerekiyor.
 
İhaleye katılabilmek için alınması zorunlu olan İhale Şartnamesi ile Tanıtım Dokümanı 2 bin TL karşılığında temin edilebilecek.
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler