1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Eyüp Aratay yeniden SSDGD Başkanı

Eyüp Aratay yeniden SSDGD Başkanı

Enerji Günlüğü - Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği (SSDGD) Başkanlığı'na Eyüp Aratay yeniden seçildiSıvılaştırılmış...

Eyüp Aratay yeniden SSDGD Başkanı

Enerji Günlüğü - Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği (SSDGD) Başkanlığı'na Eyüp Aratay yeniden seçildi

Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği (SSDGD) 2014 yılı Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'da yapılan seçimler sonucunda dernek yönetimi de belirlendi. Yeni yönetim kurulu, yapılan seçimler sonucunda İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay'ı yeniden başkanlık görevine getirdi.

Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği Genel Kurulu'nda Başkan Yardımcılığı'na Rıdvan Uçar getirilirken, diğer Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Aziz Camcı, Murat Çelik ve Serkan Hotoğlu seçildi.

3 Aralık 2009'da kurulan Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği, daha sağlıklı ve yaşanabilir bir Türkiye için; temiz, çok amaçlı, çağdaş enerji kaynakları olan LNG ile CNG'nin kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor. SSDGD ayrıca, bu ürünlerin satışında aktif görev alan üyeler arasında işbirliği ve dayanışmayı arttırmayı da hedefliyor.

SSDGD'nin güncellenen Yönetim Kurulu yeni dönemde, LNG kullanımının yaygınlaştırılmasını ve bu çerçevede mevzuat değişikliklerine ağırlık vermeyi hedefliyor. Tüm dünyada giderek artan LNG tüketimi, beraberinde uygulama şekillerinde de çeşitlenmeyi getiriyor. Yeni teknolojik gelişmeler paralelinde Türkiye pazarında; kojenerasyon, trijenerasyon, mikro kojenerasyon, merkezi LNG&CNG sistemi üzerinden bireysel tüketim uygulamaları ve LNG'nin ağır taşıtlarda kullanılabilmesi gibi konularda önemli gelişmeler bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler