1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. FG Wilson’da görev değişikliği

FG Wilson’da görev değişikliği

Enerji Günlüğü - FG Wilson Türkiye  özel projeler ve kojenerasyon müdürü olarak Emre Er atandı. Er, kısa süre önce FG Wilson Özel Projeler ve...

FG Wilson’da görev değişikliği

Enerji Günlüğü - FG Wilson Türkiye  özel projeler ve kojenerasyon müdürü olarak Emre Er atandı. Er, kısa süre önce FG Wilson Özel Projeler ve Kojenerasyon Müdürlüğü görevine atandı. Yeni pozisyonu doğrultusunda, özel projeler, müşteri ve proje yönetimini aktif olarak yürütmek, proje kapsamına uygun satın alma faliyetlerine teknik destek vermek,  kojenerasyon fizibilite analizlerinin yapılması ve proje tekliflerinin hazırlanması, FG Wilson UK ile teknik konuların çözümlerinde etkin rol alarak, yeni müşteri ilişkilerinin kurulması ve geliştirilmesi süreçlerini aktif olarak yürütmek; proje maliyet analizlerinin hazırlanması gibi görevleri üstlenecek.

Er, 2003’de  İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Vestel’de Ürün Kalite Sorumlusu olarak 2004 yılında iş hayatına başlayan Emre Er, daha sonra Alarko Carrier’da  ARGE Mühendisi olarak, Gama Güç Sistemleri’nde ise Proje Yöneticisi olarak çeşitli görevler üstlendi. 

Önceki ve Sonraki Haberler