1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Garp Linyit nakliye işi yaptıracak

Garp Linyit nakliye işi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile üç yüz günlüğüne kömür nakil hizmeti alacak.TKİ...

Garp Linyit nakliye işi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü açık ihale usulü ile üç yüz günlüğüne kömür nakil hizmeti alacak.

TKİ Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü kömür nakil hizmet alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, 300 günlüğüne Ilgın İşletme Müdürlüğü sahasında bulunan 180.000 ton kömürün DDY aracılığı ile Tunçbilek DDY rampasına nakli işi yaptırılacak.

İHALE TARİHİ 20 ARALIK

İhale 20 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00’da Garp Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü İhale Salonu TAVŞANLI / KÜTAHYA adresinde gerçekleştirilecek.

İstekliler tekliflerini her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verecekler. İhale sonucu, üzerine kalan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecek.

İhale dokümanı TAVŞANLI’da TKİ-GLİ Müessesesi Müdürlüğü Satınalma Şube Müdürlüğü 43300 TAVŞANLI adresinde görülebilecek ve 50,00 TL, karşılığında aynı adreslerden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler