1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Gaziantep Atık Su Arıtma Projesi elektrik işi ikinci çeyrekte tamamlanacak

Gaziantep Atık Su Arıtma Projesi elektrik işi ikinci çeyrekte tamamlanacak

Enerji Günlüğü - SAN-EL Mühendislik Şirketinin aldığı Gaziantep Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı Projesinin elektrik işi 2018 yılı ikinci çeyreğinde...

Gaziantep Atık Su Arıtma Projesi elektrik işi ikinci çeyrekte tamamlanacak

Enerji Günlüğü - SAN-EL Mühendislik Şirketinin aldığı Gaziantep Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı Projesinin elektrik işi 2018 yılı ikinci çeyreğinde tamamlanacak.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, San-El Mühendislik'in 1 Aralık 2017 tarihinde Aker-Mimaray firmasından Gaziantep Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı projesinin komple elektrik taahhüt  İşini  aldığı, söz konusu projenin tahmini tamamlanma süresinin 2018'in ikinci çeyreği olarak öngörüldüğü belirtildi.

​Firmanın söz konusu proje dahil 2018 yılı ikinci çeyrek sonuna kadar tamamlanması ve faturalanması planlanan toplam iş tutarının yaklaşık 38 milyon TL olduğu kaydedildi.

SAN-EL Mühendislik, 1000 kVA ile 100,000 kVA arasında kurulu elektrik gücüne sahip tüm tesislerin ihtiyacı olan enerji dağıtım kontrol ve kumanda panolarının projelendirmesini, imalatını ve bazı durumlarda tesis müteahhitliğini gerçekleştiriyor.
 
Önceki ve Sonraki Haberler