1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Gaziosmanpaşa RES halkın görüşünde

Gaziosmanpaşa RES halkın görüşünde

Enerji Günlüğü – Öz-Yel Elektrik'in İstanbul'daki Gaziosmanpaşa RES projesi ile ilgili hazırlanan ÇED Raporu on gün halkın görüşüne açıldı.Çevresel...

Gaziosmanpaşa RES halkın görüşünde

Enerji Günlüğü – Öz-Yel Elektrik'in İstanbul'daki Gaziosmanpaşa RES projesi ile ilgili hazırlanan ÇED Raporu on gün halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Öz-Yel Elektrik Üretim A.Ş. tarafından İstanbul ili Silivri ilçesinde gerçekleştirmeyi planladığı 50 MW'lık Gaziosmanpaşa Rüzgar Enerji Santrali projesi ile ilgili ÇED Raporu'nun nihai kabulunün gerçekleştirilerek on günlüğüne halkın görüşüne açıldığını bildirdi.

Açıklamaya göre, , İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunun sonuçlandırdığı Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldı. Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde İSTANBUL Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

Söz konusu tesiste üretilecek olan elektirk enerjisi Çerkezköy TM hattına veya ilgili kurum tarafından alternatif başka bir iletim hattı belirlenmesi durumunda bu hatta iletilmesi planlanıyor.

Tesisin yeri daha önce değiştirilmişti.

GAZİOSMANPAŞA RES'İN YERİ DEĞİŞECEK

Önceki ve Sonraki Haberler