1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. GE'den Garcia: Türkiye’nin geleceğinden eminiz

GE'den Garcia: Türkiye’nin geleceğinden eminiz

Enerji Günlüğü - GE Şebeke Çözümleri Global CEO’su Reinaldo Garcia, “Kredi notları geçici şeyler. Biz Türkiye’nin, bu ülkenin geleceğinden eminiz”...

GE'den Garcia: Türkiye’nin geleceğinden eminiz

Enerji Günlüğü - GE Şebeke Çözümleri Global CEO’su Reinaldo Garcia, “Kredi notları geçici şeyler. Biz Türkiye’nin, bu ülkenin geleceğinden eminiz” dedi.   

GE Şebeke Çözümleri Global CEO’su Reinaldo A. Garcia, GE’nin Gebze’deki Aklılı Fabrika yatırımının tanıtımı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Türkiye’nin kredi notunun düşürülüp, yatırım yapılabilir ülke statüsünden çıkmasının, kararlarını nasıl etkilediğine ilişkin soruya şu karşılığı verdi:

“GE 130 yıldır var. Dünyada çok şey gördük. Türkiye'de neredeyse 70 yıldır varız. Kredi notları geçici şeyler. Biz hem ülkedeki hem bölgedeki hem dünyadaki talebi gördüğümüzde bütün bu yatırımların geri dönüşünün çok iyi olacağını düşünüyoruz. Türkiye’de de zor zamanlar yaşanıyor ama dünyanın pek çok yerinde böylesi zor zamanlar yaşanıyor. Eğer bunlara bakarak davranırsanız, hareket edemezsiniz. Biz Türkiye’nin, bu ülkenin geleceğinden eminiz.” 

GE’den Gebze’ye akıllı trafo fabrikası

Önceki ve Sonraki Haberler