1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Göktekin Enerji İş Leasing ile iş birliği yapacak 

Göktekin Enerji İş Leasing ile iş birliği yapacak 

Göktekin Enerji, çatılarına güneş enerjisi santrali kuracağı firmalara finansman desteği için İş Leasing ile iş birliği yapacak. 

Göktekin Enerji İş Leasing ile iş birliği yapacak 

Enerji Günlüğü - Göktekin Enerji, çatılarına güneş enerjisi santrali kuracağı firmalara finansman desteği için İş Leasing ile iş birliği yapacak. 

Göktekin Enerji, müşterilerinin öztüketim amaçlı, fabrika ve ticarethaneler ile AVM ve otel çatılarına kuracağı güneş enerji santrallerinin kurulumunda ihtiyaç duydukları desteğe en verimli şekilde ulaşmaları için İş Leasing ile iş birliği protokolü imzaladıklarını açıkladı.

Açıklamaya göre, iş birliği sonucunda çatılarına güneş enerjisi santrali kurmak isteyen firmalar kaliteli ve TUV sertifikalı güneş enerjisi sistemlerine en uygun maliyetle erişebilecekler. 

ÖZTÜKETİM PROJELERİNE FİNANSMAN SAĞLAYACAĞIZ

İşbirliği anlaşmasının imza töreninde konu hakkında açıklama yapan İş Leasing Genel Müdürü Mehmet Karakılıç, "Yenilenebilir enerji finansmanı konusunda sektörümüzdeki öncü konumumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Güneş Enerjisi Santrali kurulumu alanında önemli ve tecrübeli bir firma olan Göktekin Enerji'nin öz tüketim amacıyla proje geliştirdiği kullanıcılara yönelik olarak leasing yöntemi ile finansman sağlayacağız. Böylece sanayicimiz elektrik faturası ödemek yerine nakit akışına uygun bir kira planı ile kendi elektrik santraline kavuşacak. Elektrik tüketimi yoğun OSB'lerin, tatil köylerinin, AVM'lerin, fabrikaların sunduğumuz bu çözüme yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu yöntemin yaygınlaşması ile bir taraftan sanayicimizin ve iş dünyamızın enerji giderinin düşürülmesine, diğer taraftan ülkemizin enerji ithalatı kaynaklı cari açığının azalmasına katkıda bulunacağız" dedi. 

MÜŞTERİLERİMİZE UYGUN FİNANSMAN SEÇENEKLERİ SUNABİLECEĞİZ

Göktekin Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Göktekin ise yaptığı açıklamada "İş Leasing gibi çok değerli bir partner ile bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu işbirliği ile müşterilerimize nakit akışlarına ve proje fizibilitesine uygun finansman seçenekleri sunabileceğiz" dedi.     

 

Önceki ve Sonraki Haberler