1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. GÜNDER Genel Kurulu toplandı

GÜNDER Genel Kurulu toplandı

Enerji Günlüğü - Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER’in seçimli Genel Kurulu toplandı. Uluslararası Güneş Enerjisi...

GÜNDER Genel Kurulu toplandı

Enerji Günlüğü - Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER’in seçimli Genel Kurulu toplandı. 

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER’in 14. Genel Kurulu Ankara’da toplandı. Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Oğuz Can JW Marriot Hotel’de gerçekletirilen toplantının açılışında bir konuşma yaptı. Oğuz Can, görev dönemi sona eren önceki Başkan Kemal Gani Bayraktar ve yönetim kuruluna bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.  Dr. Oğuz Can genel kurula şöyle seslendi: 

“Bugün bir araya gelmek için bir zaman boşluğum yoktu ama bu konuda bir ihtiyaç olduğu belirginleşti. Biz Bakanlık olarak bugüne kadar GÜNDER’in yapılan çalışmalarını büyük bir hüsnü kabulle, başarıyla yapılmış çalışmalar olarak kabul etmekle birlikte yeni bir yönetimin teşekkül etmesi noktasında ve GÜNDER’in önümüzdeki dönemde yapılacak bir sürü çalışmalar var, burada kan tazeleyerek daha güzel daha güçlü daha kuşatıcı olmak kaydıyla yeni bir yapıyla ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bunu konuşacağımı bilmesine rağmen söz verdiği için Başkan Kemal Gani Bayraktar4a teşekkür ediyorum. Burada yapılacak görüş alışverişlerinden dolayı Genel Kurulu şimdiden tebrik ediyorum. Özellikle bu noktada bakanlığımızın GÜNDER’deki yeni oluşuma destek vereceğini de ibraz etmek istiyorum.” 

Genel Kurul'da önceki yönetim oybirliğiyle ibra edildi. Toplantıda daha sonra genel sekreter Faruk Telemcioğlu tarafından gelecek dönem faaliyetleri hakkında bilgi verildi. 

Toplantıda yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için seçimlere geçilecek. Seçimler öncesinde genel kurula yarım saat ara verildi.   

Önceki ve Sonraki Haberler