1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Güneş ve rüzgar projeleri böyle yarışacak!

Güneş ve rüzgar projeleri böyle yarışacak!

Enerji Günlüğü - Aynı yere güneş ve/veya rüzgar santrali için başvuranlar, kesişen alan için yarışacak, kaybeden taraf, kesişmeyen alana kurulum yapabilecek. Enerji...

Güneş ve rüzgar projeleri böyle yarışacak!

Enerji Günlüğü - Aynı yere güneş ve/veya rüzgar santrali için başvuranlar, kesişen alan için yarışacak, kaybeden taraf, kesişmeyen alana kurulum yapabilecek. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında ikincil mevzuat çalışmalarına devam ediyor. Rüzgar ve Güneş Enerjisine Dayalı Üretim Tesisi Kurmak Üzere Yapılan Önlisans Başvurularına İlişkin Yarışma Yönetmeliği Taslağı yayınlandı.

Rüzgar Ve Güneş Enerjisine Dayalı Üretim Tesisi Kurmak Üzere Yapılan Önlisans Başvurularına İlişkin Yarışma Yönetmeliği Taslağı, Kurum'un web sitesinde yayınlanarak görüşe açıldı. Taslak Yönetmelik 3 Haziran 2013 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar kamuoyunun görüş, öneri ve değerlendirmelerine açık tutulacak. İlgililerin Taslak Yönetmelik hakkındaki görüşleriyle varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, [email protected] ve [email protected] e-posta adreslerine göndermeleri istendi.

RÜZGAR VE GÜNEŞTE ÖN LİSANS YARIŞMA YÖNETMELİK TASLAĞI'NI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler