1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Güney Ege Linyit çelik halat alacak

Güney Ege Linyit çelik halat alacak

Enerji Günlüğü - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan 2 kalem Çelik Özlü Çelik Halat Mal Alımı işi alımı için ihale açtı.YEAŞ...

Güney Ege Linyit çelik halat alacak

Enerji Günlüğü - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan 2 kalem Çelik Özlü Çelik Halat Mal Alımı işi alımı için ihale açtı.

YEAŞ Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan, 60 gün içinde teslim edilmek üzere 2 kalem 82,55 mm.lik hoist halatı 472 metre, 82,55 mm.lik drag halatı 580 metre Çelik Özlü Çelik Halat Mal Alımı işi Alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İhale 17 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’daGüney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu Yatağan/MUĞLA adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale teklifleri ihale tarih ve saatlerine kadar GELİ Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 50 TL

İhale dokümanları YEAŞ-Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Yatağan - Milas karayolu 8 Km. Yatağan/MUĞLA adreslerinde görülebilecek ve 50,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler