1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Günsan CEO`su Paris`te koştu

Günsan CEO`su Paris`te koştu

Enerji Günlüğü - Günsan Elektrik’in CEO’su Stephane Nuss 39. Paris Maratonu’nda yaklaşık 42 kilometrelik parkuru tamamladı.Avrupa'nın en popüler...

Günsan CEO`su Paris`te koştu

Enerji Günlüğü - Günsan Elektrik’in CEO’su Stephane Nuss 39. Paris Maratonu’nda yaklaşık 42 kilometrelik parkuru tamamladı.

Avrupa'nın en popüler uzun mesafe koşularından biri olan Uluslararası Paris Maratonu'na Türkiye enerji sektöründen de katılım oldu.

Anahtar ve priz sektörü markalarından Günsan Elektrik'in CEO’su Stephane Nuss da Paris Marathonu'nda ter döktü. Nuss, 42 kilometrelik parkuru 3 saat 29 dakika 57 saniyede tamamladı.

Dünyanın en prestijli maratonları arasında yer alan ve yaklaşık 140 ülkeden 54 bin sporseverin katıldığı maratonda yarışan Stephane Nuss maratonla ilgili duygularını şöyle dile getirdi:

"Gerçekten çok zor bir yarıştı, yüksek seviyede motivasyon göstermeniz ve sınırlarınızın üstüne çıkmanız gerekiyor. Fakat diğer yandan, harika ve eşsiz bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. Tüm Günsan Elektrik ekibinin desteğini maraton boyunca hissettim. Bu da bana tıpkı iş hayatında olduğu gibi gereken mücadeleci ruhu verdi."

Günsan Elektrik; kalitede elektrik kontrol sistemleri sektöründe yatırımlar yapan, 3 kıtada 60 ülkeye ihracat yapan bir firma.

Önceki ve Sonraki Haberler