1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. GÜYAD Genel Kurulu sektör değerlendirmesi yaptı

GÜYAD Genel Kurulu sektör değerlendirmesi yaptı

GÜYAD, olağan genel kurul toplantısında sektörle ilgili gelişmeleri değerlendirdi. 

GÜYAD Genel Kurulu sektör değerlendirmesi yaptı

Enerji Günlüğü - GÜYAD, olağan genel kurul toplantısında sektörle ilgili gelişmeleri değerlendirdi. 

Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği (GÜYAD), 2019 yılı olağan genel kurul toplantısını 19 Eylül 2019’ta Limak Enerji’nin İstanbul’daki genel merkezinde gerçekleştirdi. GÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özkök ve üyelerin katıldığı toplantıda güneş enerjisi sektöründeki son gelişmeler ele alındı. 

Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği GÜYAD, güneş enerjisi sektöründeki son gelişmeleri ve derneğin faaliyetlerini ele almak amacıyla 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında bir araya geldi. Limak Enerji Grubu CEO’su Birol Ergüven’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda, GÜYAD Yönetimi’nin büyük çoğunluğu hazır bulundu. Toplantıda Borusan ENBW Enerji Yatırımları ve Üretim AŞ Stratejik Planlama, İş Geliştirme & Satış, Ticaret Direktörü Mehmet Emre Okuyan’ın Borusan Enerji adına GÜYAD yönetimine katılmasına karar verildi. 

GÜYAD Genel Kurulu, güneş enerjisi sektöründeki son gelişmeler ve sektörle ilgili düzenlemeler hakkında derneğin yaptıklarını değerlendirdi ve Türkiye’de ve bölgede yeni iş fırsatları konularını değerlendirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler