1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. GYİAD’ın yeni başkanı İrem Pehlivanoğlu Gürkaş

GYİAD’ın yeni başkanı İrem Pehlivanoğlu Gürkaş

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nde başkanlığı İrem Pehlivanoğlu Gürkaş devraldı. Gürkaş, derneğin 3’üncü kadın başkanı oldu.

GYİAD’ın yeni başkanı İrem Pehlivanoğlu Gürkaş


Enerji Günlüğü - Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GYİAD) 4 Ocak’ta gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında İrem Pehlivanoğlu Gürkaş başkanlık koltuğuna seçildi. 

Gerçekleşen toplantıda, Mayıs 2019 tarihinden beri GYİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Fuat Pamukçu, profesyonel hayatındaki yoğunluğu sebebiyle görevden affını isterken, 2014 yılından beri GYİAD üyesi olan İrem Pehlivanoğlu Gürkaş, başkanlık görevini Fuat Pamukçu’dan devraldı. Daha önce dernekte 15. Dönem Ticari İlişkiler Komitesi Eş Başkanı, 16. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve Üye İlişkileri Eşbaşkanı, 17. Dönem Denetleme Kurulu Başkanı, 18. Dönem Yönetim Kurulu ve  Proje Değerlendirme Komite üyeliği gibi birbirinden farklı birçok görevde bulunan İrem Pehlivanoğlu Gürkaş, GYİAD’ın 18. döneminde başkanlık görevini üstlenerek derneğin 3. kadın başkanı oldu.  

ÖNCELİKLİ HEDEF ‘GENÇ KADIN İSTİHDAMI VE DİJİTALLEŞME'

Yeni başkan Gürkaş, Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz iki yıllık sürede, dünyada hemen hemen her alanda oldukça köklü değişiklikler yaşandı. Bu dönem, ‘Yeni Normal’ kavramının hayatımıza girdiği bir çağ oldu. Türkiye adına baktığımızda da ekonomik anlamda zorlandığımız, daha çok çalışıp üretmemiz ve ihracat yapmamız gereken bir döneme girdik” diye konuştu. 

Gürkaş, yeni dönemde GYİAD olarak genç istihdamı ve özellikle genç kadınların iş hayatına kazandırılması ile ilgili çalışmaları olacağını kaydetti. Gürkaş, gençlerin dijital çağa ayak uydurmasına yardımcı olacak GYİAD MBA Programı’nın ikincisinin de hayata geçirilmek üzere hazırlıklarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler